• Etusivu
  • Tutkimus

Rakentaja.fi kävijätutkimus 2019

Rakentajan toimitus
Julkaistu 05.06.2019
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Auta meitä kehittämään Rakentaja.fi -palveluamme vastaamalla kävijätutkimukseen. Vastaaminen vie vain pari minuuttia! Kaikkien vastanneiden kesken arvomme 200 euron lahjakortin Rakentaja.fin verkkokauppaan.

Tutkimus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20077_5768.jpg
Fastlock Uni-valokate
Icopalin Fastlock Uni-valokate on mukana Hämeenlinnan Asuntomessuilla kohteessa 45.Fastlock Uni-valokate on kestävä ja näyttävä valokate, jonka nerokkaan kiinnitystavan ansiosta valokatteeseen ei tarvita läpireikiä. Valokate kiinnitetään alapuolelta putkisaumoistaan kiinni ruoteisiin. Fastlock Uni valmistetaan polykarbonaatista, joten se säilyttää kirkkautensa pitkänkin ajan kuluttua.Lisätietoa valokatteesta...
20116_26696.jpg
Kokkolan vanhakaupunki
Kokkolan asuntomessuilla vieraillessa kannattaa varata aikaa myös kävelykierrokselle Kokkolan vanhakaupungissa Neristanissa. 12 puutalokorttelin laajuinen vanhakaupunki on yksi Kokkolan suurista ylpeyden aiheista. Neristan on yksi maamme parhaiten säilyneitä yhtenäisiä ja laajoja puukaupunkikokonaisuuksia. Tunnelmallisten katujen varrelta löytyy mm. ravintoloita, kahviloita, majoitusta, putiikkeja, antiikkia.Neristan on vakiinnuttanut asemansa elävänä perinnekaupunkina ja kansalliseti merkittävänä kulttuurihistoriallisena alueena. Neristanissa voi nauttia puutalokorttelien tunnelmasta ja sen kaduilla kävelijän silmiä hivelee vanha arkkitehtuuri.Kokkolan asuntomessujen oheiskohde, vuonna 1818 rakennettu Knapen talo, sijaitsee Neristanissa. Vuosia tyhjillään ollut talo entisöidään uuteen kukoistukseen vanhoja perinteitä ja Neristanin henkeä kunnioittaen. Kohde on auki messujen aukioloaikoina. Kokkolan asuntomessut ovat avoinna päivittäin 15.7.-14.8. kello 10-18.Asuntomessut Kokkolassa 15.7.-14.8.2011
201210_32693.jpg
Vallox Digit SED digitaalinen ohjausjärjestelmä
Älykkäästi ajatteleva Vallox Digit SED säätöjärjestelmä, tekee ilmanvaihdon käytöstä helpon ja energiatehokkaan. Ilmanvaihto mukautuu kosteus- ja hiilidioksidiantureiden ansiosta automaattisesti asunnon muuttuviin sisäilmaolosuhteisiin.Vallox SE -sarjan ilmanvaihtokoneissa on tämä edellä mainittu säätöjärjestelmä. Sisäilman hiilidioksidi- ja kosteuspitoisuuteen reagoiva automaattinen ohjaus mahdollistaa sen, että ilmanvaihto toimii aina optimaalisella tasolla todellisen tarpeen mukaan. Näin estetään turha ilmanvaihto ja energiankulutus.
20214_69981.jpg
Lajittelulla jäte muutetaan raaka-aineeksi
Jätteiden lajittelu ja kierrätys ovat osa kiertotaloutta. Kiertotalous on laaja kokonaisuus, johon kuuluvat suunnitelmallinen raaka-aineiden käyttö, kestävä tuotesuunnittelu, materiaalien uudelleenkäyttö ja jätteen määrän vähentäminen. Tässä jätteiden huolellisella lajittelulla on merkittävä vaikutus. Kuka tahansa voi osaltaan vaikuttaa, sillä lajittelu on yllättävänkin helppoa.
20203_63620.jpg
Tapetoi seinät, ennen kuin ne kaatuvat päälle
Kaikki kynnelle kykenevät ovat olleet etätöissä kotona jo pitkään. Mitä näet: viisi, kymmenen vai viisitoista vuotta vanhan tapetin? Kenties jo parhaat päivänsä nähneet, nuhruiset ja reikäiset. Nyt on aika vaihtaa vanhat tapetit uusiin ja alkaa viihtyä kotityömaalla. Listasimme tapetointi-ideat loppukesän remontteihin.
20112_24432.jpg
Boschin helppokäyttöinen Quigo-ristilinjalaser
Kuvia, värejä, laattoja, hyllyjä tai tapetteja – Quigon avulla saat muunnettua seinäsi vaikka taideteoksiksi. Kodin seinien suunnittelusta on tullut Boschin linjalaserin myötä uskomattoman helppoa. Kompakti linjalaser heijastaa seinään muutamassa sekunnissa selkeän laserristin.Työskentely linjalaserin avulla on vaivatonta, sillä minilaite vaaittuu itsestään ja säätää säteensä automaattisesti luotisuoraan. Sinun tarvitsee vain asettaa laite haluamaasi paikkaan ja työntää sen lukko ylös: Quigo heijastaa seinään saman tien vaaka- ja pystysuorat suuntaviivat. Käytön helppous innostaa toteuttamaan sisustusideat myös silloin, kun maalaamisesta tai nikkaroimisesta ei ole aikaisempaa kokemusta tai kun kyseessä on tavallista monimutkaisempi toteutus.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton