• Etusivu
  • Palvelut

Miksi kannattaa valita S-Pankki?

Rakentajan toimitus
Julkaistu 28.03.2013
20133_34517.jpg

S-Etukortin käyttäjänä saat vuosi- ja kuukausimaksutta käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset.

S-Pankki on S-ryhmän oma pankki, joka tarjoaa arkea helpottavia pankkipalveluita päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankissa voi asioida S-ryhmän toimipaikoissa eri puolilla Suomea. Lisäksi asiakkaiden käytettävissä on verkkopankki ja puhelinpalvelu.

Lue lisää S-Pankista

  • S-Etukortin käyttäjänä saat vuosi- ja kuukausimaksutta käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset
  • S-Etukortti Visalla voit maksaa ostoksia ja nostaa käteistä Suomessa ja ulkomailla
  • Yhdellä kortilla siis voit maksaa ostoksesi, kerätä Bonusta ja lisäksi saat vielä 0,5 % maksutapaetua S-ryhmässä S-Etukortilla maksetuista ostoksista
  • S-ryhmän kauppojen kassoilla voit nostaa ja tallettaa käteistä S-Etukortilla
  • Asiakaspalvelupisteemme palvelevat ympäri Suomen Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa - myös iltaisin ja viikonloppuisin
  • Tarjoamme myös turvallisia säästämisen tuotteita sekä edullista lainaa arjen hankintoihin.

S-Laina – edullinen laina vaikka remontin tai veneen rahoittamiseen

S-Laina on edullinen 5 000 - 20 000 euron kertalaina, jonka hakemiseen et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Lainaa voi hakea helposti verkkopankissa tai soittamalla S-Pankin puhelinpalveluun.

S-Joustoluotto on jatkuva laina, jolla rahoitat yllättävät hankinnat, kuten hajonneen pesukoneen tai pienen remontin, uusit kodinkoneet tai otat vaikka äkkilähdön lomalle.
S-Joustoluotto on jatkuva laina, jolla rahoitat yllättävät hankinnat, kuten hajonneen pesukoneen tai pienen remontin, uusit kodinkoneet tai otat vaikka äkkilähdön lomalle.

S-Joustoluotto - kodinkoneisiin, lomamatkaan tai vaikkapa remonttiin

S-Joustoluotto on jatkuva laina, jolla rahoitat yllättävät hankinnat, kuten hajonneen pesukoneen tai pienen remontin, uusit kodinkoneet tai otat vaikka äkkilähdön lomalle. Voit hakea luottoa 2 000–10 000 euroa ilman takaajia ja vakuuksia. Myönnetty joustoluotto siirretään luottotilille, josta voit nostaa sitä osissa tarpeesi mukaan. Korkoa maksat vain nostetun luoton määrästä.

Voit hakea joustoluottoa, jos olet vähintään 26-vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, riittävä maksukyky, moitteettomasti hoidetut raha-asiat, suomalainen henkilötunnus sekä pysyvä asuinpaikka Suomessa.

S-Etukortti Visa Credit / Debit

Ota käyttöösi kuukausi- ja vuosimaksuton kortti, jolla voit maksaa ostoksesi kotimaassa ja ulkomailla joko suoraan käyttötililtäsi tai luotolla. Tässä etusi:

  • Kortti on kuukausi- ja vuosimaksuton osuuskaupan asiakasomistajille sekä asiakasomistajatalouteen kuuluville. Luottokortin korko on edullinen.
  • Luottoraja on 800–10 000 euroa. Myönnetty luottoraja voi olla korkeintaan kaksi kertaa kuukauden bruttotulosi verran.
  • Voit nostaa käteistä Visa-tunnuksella merkityistä käteisautomaateista Suomessa ja ulkomailla sekä S-Tililtäsi yli 1 000 S-ryhmän toimipaikasta Suomessa.
  • Saat käyttöösi maksuttoman Verified by Visa -palvelun turvallisiin verkko-ostoksiin.

Lue lisää S-Pankista
S-Etukortti on kuukausi- ja vuosimaksuton osuuskaupan asiakasomistajille sekä asiakasomistajatalouteen kuuluville.
S-Etukortti on kuukausi- ja vuosimaksuton osuuskaupan asiakasomistajille sekä asiakasomistajatalouteen kuuluville.
Palvelut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20081_8185.jpg
Puutuotteilla parannat asumisen laatua
Ympäristöystävällisellä kotimaisella puulla on luonnonmateriaalina ominaisuuksia, jotka vaikuttavat kokemaamme asumismukavuuteen. Sisäilman kosteus asuintiloissa vaikuttaa asuinviihtyvyyteen. Puupinnat tasapainottavat sisäilman kosteutta.Puutuotteet ovat turvallisia sisustustuotteita. Massiivipuu, lämpöpuu ja vaneri eivät sisällä haitallisia tai terveydelle vaarallisia aineita. Puutuotteilla on uutena miellyttävä tuoksu, mutta niistä ei vapaudu sisäilmaan epäterveellisiä aineita tai yhdisteitä.
soraharkko
Näin asennat lujan kiinnityksen harkkoseinään
Kevytbetoni- ja kevytsoraharkoista rakennetut seinät ovat monista hyvistä ominaisuuksistaan huolimatta haastavia kiinnitysalustoja huokoisuutensa ja pienen puristuslujuutensa takia. Huokoisiin ja ontelomaisiin alustoihin kiinnitettäessä oikean kiinnikkeen valinta ja varovainen työtapa korostuvat.
20208_66314.jpg
Lapsiperheen kotiin seinälevy, joka kestää kovempaakin menoa
Lapsiperheen kotiin Gyproc Habito® -rakennuslevyt olivat nappivalinta.Kun Matti Posio rakensi perheelleen omakotitaloa Inkooseen vuonna 2015, hän valitsi kaikin tavoin pitkäaikaisia, kestäviä ja turvallisia ratkaisuja. Talopakettiin kuuluvat kipsilevyt hän vaihtoi vastikään markkinoille tulleisiin Gyproc Habito® -rakennuslevyihin.Habito®-levyt ovat erittäin kestäviä: niiden iskunkestävyys on kymmenkertainen tavanomaiseen kipsilevyyn nähden. Siksi niillä onkin helppo rakentaa sisäseiniä, jotka eivät pienistä kolhiinnu – erinomainen seikka varsinkin lapsiperheessä.Kun Posiot rakensivat taloaan, Matilla ja Jennillä oli kaksi lasta. Nykyisin perheeseen kuuluvat vanhempien lisäksi 1-vuotias Elias, 6-vuotias Eino, 8-vuotias Saana sekä saksanseisoja Moku.Vilkkaiden lasten isä ei ole halunnut joutua miettimään, kestävätkö talon seinät jalkapallopeliä sisätiloissa. Eläväisten lasten on saatava leikkiä rajustikin, jos siltä tuntuu
20107_22620.jpg
Viilennä vihreällä, pidä pörssi plussalla
Helteisen sään nostaessa asuntojen sisälämpötiloja nousee myös sähkönkulutus. Huoneisiin tuodaan tuulettimia ja jäähdyttäviä ilmastointilaitteita. Ilman lisälaitteittakin sähkönkulutus nousee; kylmälaitteet joutuvat tekemään rankasti töitä pitääkseen ruuat viileinä ja pakasteet jäässä.Kuumalla säällä kylmälaitteen sähkönkulutus voi nousta huomattavasti. Kun käyttöympäristön lämpötila nousee 25 asteesta 32 asteeseen, kasvaa kylmälaitteen sähkönkulutus 25 - 40 prosenttia. Helteellä myös laitteiden käyttöhäiriöt lisääntyvät, kun lämpötilaero laitteen sisällä verrattuna ympäristön lämpötilaan on normaalia suurempi.
20223_77470.jpg
Paras aika hoitaa salaojaremontti on juuri nyt
Moni mieltää salaojaremontin kesällä hoidettavaksi urakaksi. Mutta Suomen lyhyttä suvea ei kannata uhrata pihassa mylläämiselle, eli jos olet suunnitellut salaojaremonttia, toimi pikaisesti. Nimittäin routa ja Vesivekin Kesäkone yhdessä tuovat remontoijalle selkeän edun.
20092_15220.jpg
Tulisijatutkimuksen tulokset
Rakentaja.fi-sivustolla toteutettuun tulisijatutkimukseen osallistui 1661 vastaajaa, mikä kertoo tulisijan kiinnostavan suomalaisia. Vastaajista 45 % oli jo toteuttanut tulisijan hankinnan ja 55 %:lla hankinta tapahtuu kuluvan vuoden aikana tai myöhemmin.Tutkimuksessa kävi ilmi, että yleisimmin koteihin valitaan varaava takka ja toiseksi yleisin tulisijatyyppi on takkaleivinuuni.Suosituin tulisijan rakennustapa on tiilestä paikalla muuraaminen. Rakentajista 56 % on toteuttanut tai toteuttaa paikalla muuratun tulisijan, joka on joko yksilöllinen tai tehtaan valmis malli. Remontoijista 53 % on toteuttanut tai toteuttaa tulisijan edellä mainitulla tavalla.Tulisijojen lopullisen pintamateriaalin eli näkyvän pinnan osalta rapattu/tasoitettu pinta ja vuolukivi olivat yleisimmät vaihtoehdot ja yhteensä muodostavat yli puolet vastaajien valinnoista. Merkittävin muutos jo toteutettujen tulisijojen ja tulevien valintojen kohdalla on puhtaaksimuurattujen, tiilipintaisten tulisijojen osuuden väheneminen ja pinnaltaan rapattujen/tasoitettujen tulisijojen määrän lisääntyminen. Perinteinen tiilitulisija saa siis yhä useammin pintaansa rappauksen tai tasoituksen, vaikka tiilipintaisilla tulisijoilla onkin oma vankka kannattajakuntansa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton