• Etusivu
  • Palvelut

Hallit ja osastot - arvokasta lisätietoa

Rakentajan toimitus
Julkaistu 25.07.2011
20117_27219.jpg

Kohteen 25 yhteydessä sijaitseva SK-tuotteen osasto antaa hyvän kuvan tuotetarjonnasta aivan kuin paikalleen asennettuna.

Messuilla tutustumisen pääpaino on luonnollisesti esiteltävissä kohteissa, mutta arvokasta tietoa ja muuta mielenkiintoista löytyy myös alueen näyttelyhalleista ja talojen yhteydessä olevista osastoista.

Messuilla onkin syytä olla tarkkana. Uusia ideoita löytyy aina. Jopa vuodesta toiseen asuntomessuja kiertänyt toimittajakin tuppaa joka kerta yllättymään.

Autotallien ja ulkoalueiden osastojen lisäksi Rakentaja- ja Sisustajahalleissa on runsaasti näytteilleasettajia. Muista myös tutustua Tuotetaloon (Kohde 16), jossa rakenneratkaisut ovat nähtävissä.

Lisätietoa asuntomessuista...

LVI-ratkaisut osana matalaenergiarakentamista

LVI-talotekniikkatelollisuuden yheisosastolta löytyvät matalaenergiarakentamisen ratkaisut. Mukana monta alan johtavaa LVI-teollisuuden yritystä ratkaisuineen.

LVI-talotekniikkateollisuuden yheisosastolta löytyvät matalaenergiarakentamisen ratkaisut.
LVI-talotekniikkateollisuuden yheisosastolta löytyvät matalaenergiarakentamisen ratkaisut.
Tässä autokatoksessa voi osallistua kyselyyn ja voittaa 10 000 euroa rakennusrahaa.
Tässä autokatoksessa voi osallistua kyselyyn ja voittaa 10 000 euroa rakennusrahaa.
Palvelut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58697.jpg
Yhden luukun mallia koskevat lait
Yhden luukun mallia koskevat lait vahvistettiin tänään 19.6. tasavallan presidentin esittelyssä. Uudistuksen tavoitteena on, että tiettyjen ympäristöä koskevien lupamenettelyjen yhteensovittaminen tekee lupa-asioinnista asiakkaalle mahdollisimman sujuvaa.Laki eräiden ympäristöllisten lupamenettelyjen yhteensovittamisesta tekee mahdolliseksi ns. yhden luukun mallin. Luvanhakija asioi eri viranomaisten kanssa yhdellä asiointipisteellä, josta voi hoitaa keskeiset tiettyyn hankkeeseen tarvittavat luvat kerralla. Lisäksi yhteensovittaminen tarkoittaa sitä, että vireillä olevien eri lupahakemusten käsittelyvaiheet tapahtuvat yhtä aikaa. Yhden luukun menettely pohjautuu sähköiseen asiointiin. Hakija toimittaa lupahakemuksen viranomaisille sähköisen asiointijärjestelmän kautta.
20225_78301.jpg
Vanhan keskuspölyn­imurin imuteho hiipuu, kotimaisella ratkaisulla imuroinnin iloa
Toimittajamme kotona Allawayn keskuspölynimuri on ainut alkuperäinen kalustus omakotitalossa, joka on rakennettu vuonna 1988. Talossa on vaihdettu lämmitysmuotoakin matkan varrella, mutta keskuspölynimurille ei ole koskaan tehty mitään. On tullut aika ottaa selvää, miten onnistuu keskuspölynimurin päivitys uuteen.
201711_51018.jpg
Puhtaudenhallintakoordinaattori - PRO
Koulutuspaikka TTS, Sarkatie 1 VantaaKoulutusaika 10.-11.04.2019Koulutuksen kesto 2 päivää. Koulutukseen voi pelkästään osallistua tai sen voi myös suorittaa ja osoittaa sillä pätevyytensä. Suorittajille on koulutuksen lisäksi tentti ja näyttötyö. Näyttötyö on todellisen kohteen puhtaudenhallintasuunnitelman tekeminen.TavoiteKoulutuksen tavoitteena on vahvistaa ja syventää valmiuksia toimia puhtaudenhallintakoordinaattorina tai työmaan puhtaudenhallinnasta vastaavana ja opettaa puhtaudenhallinnan näkökulmasta hyviä toimintatapoja varsinkin toimittaessa rakennustyömaan ympäristössä.KohderyhmäKoulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka vastaavat työmaan puhtaudenhallinnasta, sen koordinoinnista tai haluavat muuten perehtyä puhtaudenhallintaan normaalia syvällisemmin.
201110_27940.jpg
Koristele tulisija yksilöllisesti
Tulikivi nostaa syksyllä 2011 keramiikan koristelun ikiaikaisen perinteen uudelle tasolle, kun syyskuussa myyntiin tulee kolme luontoaiheisilla siirtokuvilla koristeltua tulisijamallia: Heinä, Ruoko ja Nukka. Kehittyneen siirtokuvatekniikan avulla Tulikiven kaikkiin kaakelipintaisiin tulisijoihin on lisäksi mahdollista toteuttaa yksilöllinen koristelu asiakkaan omista kuva-aiheista.Lue lisää Tulikiven tulisijoista
20157_43937.jpg
Puulattian saneeraus tasoitteella
Vanha puulattia voidaan haluta vaihtaa toiseksi. Puulattiaa ei tarvitse lähteä purkamaan alta pois - se voidaan tasoittaa suoraksi alustaksi tulevalle pinnoitteelle.
20145_39508.jpg
Solar aurinkokeräinten läpivienteihin
VILPE® Solar –läpivienti on markkinoiden ensimmäinen tuote, joka tarjoaa pienputkien ammattimaisen läpiviennin katon läpi. Muiden VILPE®-läpivientien tavoin Solar-läpivienti on tiivis, turvallinen ja joustava ratkaisu esimerkiksi aurinkokeräinten meno- ja paluuputkien, kaapeleiden tai muiden pienempien putkien läpivientiin katolle.Solar-valikoimassa on läpivientiratkaisu kaikille katemateriaaleille. Tavallisesta läpiviennistä poiketen Solar-läpivientiin on valmiiksi ruuvattu kiinni liitosrengas. Sarjaan kuuluu läpiviennin lisäksi kaulus, kansi, kutistesukka sekä tuotteen kiinnitykseen tarvittavat ruuvit. Solar-läpiviennin kauluksen etuosan aukon koko putkistolle on 100 x 60 mm.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton